{page_title} Header Image100% aandacht voor 100% resultaat

Personal Training

In al onze clubs staan enthousiaste en deskundige fitness instructeurs klaar om jou te helpen en advies te geven. Dit is natuurlijk onderdeel van jouw HealthCity lidmaatschap. Heb je behoefte aan intensieve persoonlijke begeleiding, informeer dan eens naar de mogelijkheden van Personal Training. HealthCity Personal Training is het geheim voor geweldige, blijvende resultaten. Onze Personal Trainers helpen jou bij een snelle transformatie naar een fitter lijf en energieker leven. Ongeacht je figuur, gewicht, leeftijd, kracht en fitnessniveau. Personal Training is tegen bijbetaling, maar allang niet meer exclusief voor VIP's en is voor velen haalbaar en betaalbaar. Meer en meer leden maken gebruik van een Personal Trainer. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden in onze clubs.

Wat is HealthCity Personal Training?
HealthCity Personal Training is hét geheim voor geweldige, blijvende resultaten. Onze enthousiaste Personal Trainers zijn gecertificeerd. Ze hebben dus alle kennis en ervaring om jou professioneel te begeleiden bij het veranderen van je gewoonten. Ongeacht je figuur, gewicht, leeftijd, kracht en fitnessniveau. Ze zijn er om je te steunen bij je transformatie en ze herinneren je steeds aan de voordelen van fitness: niet alleen zie je er veel beter uit, je voelt je ook beter. Je hebt meer energie en minder stress. En dat heeft invloed op alle aspecten van je leven; ook privé en op het werk profiteer je daarvan. Welke doelen je ook in je hoofd hebt, jouw HealthCity Personal Trainer helpt om ze te bereiken.

Voor wie is HealthCity Personal Training?
Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering, spieropbouw, fitheid, revalidatie, preventie of gezondheid, HealthCity Personal Training is voor iedereen die individueel of in een kleine groep (maximaal vier personen) actief wil werken aan zijn of haar gezondheid.

Waarom HealthCity Personal Training?
Personal Training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen. En belangrijk: om die topconditie ook te behouden. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een trainer, maar ook een coach, motivator en inspirator die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Door gebruik te maken van een Personal Trainer krijg je effectieve begeleiding, bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je een optimaal resultaat. 100% aandacht voor 100% resultaat!